Duiken in Drenthe

Sinds kort is in Drenthe een nieuwe, zeer aantrekkelijke duikgelegenheid bij Strand Nijstad, gelegen aan de Koedijk te Hoogeveen. Door duikschool Dive2adventure wordt in de twee plassen, dat het plan rijk is, het duiken nader gecoördineerd. Natuurlijk is er ook de gelegenheid om hier je duikbevret te behalen. Geïntereseerd? Neem Contact op.

Door het team van Dive2adventure worden diverse duikcursussen georganiseerd en worden momenteel onder water diverse Drenthe-gerelateerde duikparcoursen uitgelegd, waardoor ook de meer geoefende duiker een gevarieerd programma wordt aangeboden. De aanleg is in volle gang. Nadere informatie volgt!

Op dit moment zijn diverse niet-duiken-gerelateerde activiteiten op het park in ontwikkeling. Denk dan bijv. aan suppen, kanovaren en nog veel meer. Volg de ontwikkelingen op deze site!

In het voorjaar 2022 zal tevens de Duikwinkel van Dive2adventure op het plan gevestigd zijn in een nieuw pand direct naast het paviljoen, van waaruit dan de algehele coördinatie van alle Dive2adventure activiteiten zal gaan plaats vinden. Volg ook deze ontwikkelingen op deze site!

Bel voor meer informatie...

Mark: 06-5174 8177 of Rick: 06-1271 0136Routebeschrijving

Vanuit de richting Emmen/Duitse grens:
Volg de A37 richting Hoogeveen, op klaverblad Hoogeveen rijdt je rechtdoor de A28 op. Verlaat de snelweg bij afrit 25-Zuidwolde.
Sla onderaan de afrit rechts af (Spiekampenweg) en neem eerste weg naar rechts (Koedijk). Strand Nijstad ligt aan de linkerzijde.

Vanuit de richting Groningen/Assen:
Volg de A28 richting Hoogeveen/Meppel en verlaat (na klaverblad Hoogeveen) de A28 bij afrit 25-Zuidwolde.
Sla onderaan de afrit rechts af (Spiekampenweg) en neem eerste weg naar rechts (Koedijk). Strand Nijstad ligt aan de linkerzijde.

Vanuit de richting Zwolle/Meppel:
Volg de A28 richting Hoogeveen en verlaat (nog voor klaverblad Hoogeveen!) de A28 bij afrit 25-Zuidwolde.
Sla onderaan de afrit links af (Spiekampenweg) en neem (na de af- en toeritten van de A28) de eerste weg naar rechts (Koedijk). Strand Nijstad ligt aan de linkerzijde.


Een impressie

Drie foto's die je alvast een goed beeld geven van het Plan Nijstad met de bijbehorende twee duikplassen. Het nieuwe pand van Dive2adventure komt direct ten noordoosten (d.i. gezien vanaf het water links) van het paviljoen.

Een impressie van de onderwaterwereld

Vol met vis.

Jouw naam en foto?

Divemaster i.o.

Kom jij binnenkort ons professionele duikteam versterken.
Twijfel niet meer, maar geef je op voor een veelzijdige toekomst.
Je bent van harte welkom.


Telefoon Mark: +06 5174 8177
Telefoon Rick: +06 1271 0136

Dive2adventure
Cliffortstraat 29,
9423PS Hoogersmilde